Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ο Αστέρης κοροϊδεύει τον Σταύρο μέσα στα μούτρα του

Με αφορμή το μπάσκετ ο Αστέρης γνωρίζει τον Σταύρο και οι δύο άντρες έρχονται κοντά, στον «Σασμό». Ο Σταματάκης μιλώντας στον Σταύρο “βλέπει” τον καλύτερο τρόπο για να πλησιάζει ξανά την Αργυρώ.

Ο Αστέρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Σταύρο, ο οποίος του τα αποκαλύπτει όλα. Ο Σταματάκης κάνει τον ανήξερο ότι δεν γνωρίζει καμία Αργυρώ Βρουλάκη και το χωριό της. Ο Σταύρος, ωστόσο, μιλάει με τον Αστέρη και του ανοίγει την καρδιά του.

Ο Αστέρης, όμως, παρουσιάζεται με άλλο όνομα και αναφέρει ότι τον λένε Χρήστο, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να του αποκαλύψει ότι εργάζεται σε ξενοδοχείο ως τεχνίτης.

«Και η γυναίκα μου δουλεύει σε ξενοδοχείο. Αργυρώ Βρουλάκη, την γνωρίζεις;», ρωτάει με ενθουσιασμό ο Σταύρος. Ο Αστέρης αρνείται αμέσως και δε δείχνει κανένα σημάδι ότι ξέρει ποια είναι.

Ο Σταύρος του ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την Αργυρώ με τον καλύτερο τρόπο λέγοντας ότι παρόλο που είναι μαζί 2 χρόνια νιώθει σα να την ξέρει όλη του τη ζωή.

«Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει ποτέ να δεις έναν άνθρωπο και να ξέρει από το πρώτο λεπτό ότι είναι ο άνθρωπος τη ζωής σου. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που την έχω βρει», του εξομολογείται.

Η τραγική ειρωνεία σε αυτήν την περίπτωση, στο «Σασμό», είναι ότι ο Σταύρος δεν έχει ιδέα ότι έχει τον Αστέρη απέναντί του. Δε θα αργήσει, όμως, να το μάθει. Πώς θα αντιδράσει όταν καταλάβει ότι τον κορόιδευε μέσα στα μούτρα του;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.