Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ο Άγγελος πήρε όλη την περιουσία του Μαθιού – Σε τρέλα η Καλλιόπη!

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός! Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Που μυαλό για δουλειές! Χρεωκόπησε ο Μαθιός!

Ο Άγγελος και αυτός εντελώς μόνος, αφού τον χωρίζει η Στέλλαβρίσκει μια οικογένεια. Μέσα στην μαυρίλα που έφερε ο φόνος του Πετρή, μια αχτίδα φωτός στην οικογένεια τους.

Ο Άγγελος για πρωτη φορά αισθάνεται ότι εχει οικογένεια. Είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκηση του.

Τον τρέλαναν τα λόγια του Παντελή, όταν του είπε πως η περιουσία τον Σταματάκηδων ήταν όλη της Ανθούλας.

Ο Βασίλης δεν είχε τίποτα δικό του. Όλα ήταν της μητέρας του, και μετά τον θάνατο της, πέρασαν όλα στον Βασίλη και στην Καλλιόπη. Ξεκίνησε αμέσως τις ενέργειες του και έβαλε την Στέλλα να βάλει μπροστά όλες τις διαδικασίες για να πάρει την περιουσία της μητέρας του πίσω.

Ξεκίνησε ένα μεγάλο αγώνα.

1, 5 χρόνο μετά.

Θα δούμε τους ήρωες της σειράς ενάμιση χρόνο μετά, όπου και ξεκινά η πολυαναμενόμενη δίκη του Αστέρη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV24, στα επόμενα επεισόδια, η σειρά πρόκειται να κάνει χρονικό άλμα.

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος από τη στιγμή που μαθαίνει όλη την αλήθεια για την καταγωγή του ορκίζεται στον εαυτό του να πάρει πίσω όσα του ανήκουν. Έτσι δίνει έναν αγώνα για να πάρει από την Καλλιόπη και τον Μαθιό τη μισή τους περιουσία και τα καταφέρνει.

Ο Μαθιός χρεοκοπεί, χάνοντας ότι έχει και δεν έχει, με την Καλλιόπη να μην μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. Συνειδητοποιώντας πως ο ένας γιος της βρίσκεται στη φυλακή και ο άλλος είναι απενταρος, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

«Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι», λέει και τον βάζει στο στόχαστρο της.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά τη σειράς του Alpha Σασμός αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές και τραγικές καθώς η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο . Πως τον σκοτώνει; Του κάνει καρτέρι και τον σφάζει με μαχαίρι σαν να μην υπάρχει αύριο!

Θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει. Ο άντρας σωριάζεται νεκρός, με την Καλλιόπη να γράφει το φινάλε του με αίμα.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.