Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Οι Βρουλάκηδες σε αναβρασμό στη δίκη του Αστέρη

Η δίκη του Αστέρη ξεκινά σήμερα στο «Σασμό» και οι Βρουλάκηδες μαζεύουν ό,τι κουράγιο έχουν για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Η Αργυρώ είναι έτοιμη να καταρρεύσει και η Μαρίνα προσπαθεί να φανεί δυνατή. Ο Άγγελος και η Άσπα είναι εκεί για να στηρίξουν την οικογένειά τους. Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε.

Οι Βρουλάκηδες μπαίνουν μέσα στο δικαστήριο κι ήδη η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη, αλλά δεν τα καταφέρνει. Είναι έτοιμη να λυγίσει, να καταρρεύσει.

Το γεγονός ότι θα δει τον φονιά του αδερφού της την ταράζει πιο πολύ. Ξαφνικά όλες οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και ο πανικός πλησιάζει.

Η Άσπα προσπαθεί να την καθησυχάσει. Της υπενθυμίζει ότι έχει χτίσει μία πολύ όμορφη ζωή που την περιμένει όταν γυρίσει. Τονίζει σε όλους ότι αυτό που ήρθαν να κάνουν στο δικαστήριο είναι να κλείσουν όλες αυτές τις πληγές του παρελθόντος που τους πονούν.

Την στιγμή που οι Βρουλάκηδες αγωνιούν στην δίκη, η γιαγιά Ειρήνη είναι αμέριμνη στον κήπο της, στο «Σασμό». Τότε, την επισκέπτεται ο παπά Μιχάλης, ο οποίος της αναφέρει ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πάει στο δικαστήριο. Αντ’αυτού θα κάτσει μαζί της να της κάνει παρέα και να πιουν καφέ.

Βέβαια, μπορεί να μην πήγε στη δίκη η γιαγιά Ρηνιώ, αλλά δε σημαίνει πως δεν ανησυχεί. Πιστεύει ακράδαντα, όμως, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να κρίνει. «Είναι η δικαιοσύνη για τους ανθρώπους;», αναρωτιέται. «Ο φονιάς θα βρει την τιμωρία του. Την έχει μέσα του. Αλλά κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.