Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός – Καλλιόπη: «Είσαι αχάριστος, αψήφησε την ίδια του τη μάνα για να σε βοηθήσει»

Η Καλλιόπη κι ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι στη σειρά Σασμός και βαριές κουβέντες λένε ο ένας στον άλλον.

Με αφορμή έναν “πόνο στο στομάχι” επισκέπτεται η Καλλιόπη τον γιατρό και γρήγορα τα αίματα θα ανάψουν.

Η καπετάνισσα ζητά βοήθεια – ιατρική – από τον Άγγελο, αφού τη σφίγγει το στομάχι και δεν αισθάνεται καλά. Ο Άγγελος τη βοηθάει, αλλά έχει ένα ψυχρό βλέμμα απέναντί της. Η Καλλιόπη δεν είναι ευπρόσδεκτη εκεί. Έχει κάνει πολλά κακά στην οικογένεια του Άγγελου. Εκείνος το γνωρίζει πολύ καλά, αλλά όντας γιατρός οφείλει να τη βοηθήσει. «Άγχος είναι» της λέει και της δίνει ορισμένα φάρμακα.

Η Καλλιόπη, όμως, δεν αντέχει και μία κουβέντα της θα προκαλέσει την οργή του Άγγελου στο Σασμό. «Έχω κοπέλι στη φυλακή, να μην έχω άγχος; Δε θα με ρωτήσεις τι κάνει ο ξάδερφός σου εκεί μέσα;».

«Ο γιος σου σκότωσε τον αδερφό μου. Λες να με νοιάζει τι κάνει μέσα στη φυλακή;», της απαντάει εκείνος με ένα αυστηρό βλέμμα που κόβει την ανάσα. «Έτσι κι αλλιώς σε δέκα χρόνια θα είναι πάλι έξω να κάνει τη ζωή του, μπορεί και σε λιγότερο με τέτοια ικανή δικηγόρο που έχει», συνεχίζει.

Η Καλλιόπη είναι αδίστακτη και δεν θα αφήσει τον Άγγελο να έχει τον τελευταίο λόγο στο Survivor. «Σου στάθηκε, είσαι αχάριστος», φωνάζει. «Δεν έχεις στάλα συμπόνιας για τον ξάδερφό σου; Αψήφησε και την ίδια του τη μάνα για να σε βοηθήσει».

«Ο Πέτρος είναι το θύμα εδώ», φωνάζει ο Άγγελος, αλλά η Καλλιόπη δεν υποχωρεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.