Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Ο διασυρμός και ο χωρισμός με τον Πέτρο – Οι τραγικές στιγμές

Στο Σασμό, η Σεμίνα, λίγο πριν τους αρραβώνες της με τον Πέτρο, έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό παρελθόν της, που καθόρισε τη ζωή της και που για ακόμα φορά έρχεται να καταστρέψει το μέλλον της.

Η Σεμίνα αποφασίζει να πάει να επισκεφθεί τη μητέρα της λίγο πριν τους αρραβώνες της με τον Πέτρο. Η επίσκεψη αυτή όμως έρχεται να ξυπνήσει παλιούς εφιάλτες της κοπέλας, ενώ βαθιά κρυμμένες αλήθειες τώρα έρχονται στο φως, ενώ την ίδια στιγμή ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη συνέχεια της σειράς.

Οι στιγμές με τη μητέρα της είναι έντονα συγκινησιακές, αφού η κοπέλα θα ξεθάψει όλες τις τραγικές στιγμές που πέρασε δίπλα σ’ αυτή και τον πατριό της. Πώς η Σεμίνα έφτασε στο σημείο που έφτασε; Ποιος ευθύνεται για την κατεστραμμένη ζωή της κοπέλας; Οπως θα αποκαλυφθεί, η Σεμίνα πριν πολλά χρόνια βιάστηκε από τον πατριό της. Η κοπέλα έζησε τον εφιάλτη του βιασμού και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι για να γλιτώσει από την κόλαση. Οταν έφυγε από το σπίτι της συνάντησε τον Διονύση, ο οποίος την πήρε υπό την προστασία του.

Φυσικά την πήρε μαζί του για να την εκμεταλλευτεί. Η Σεμίνα δούλευε για τον Διονύση σαν συνοδός και η εξάρτησή της από αυτόν δεν την άφησε να αλλάξει ζωή. Τώρα όμως στον δρόμο της βρέθηκε ο Πέτρος και η ευκαιρία να ζήσει σαν άνθρωπος, θα το καταφέρει όμως; Ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει για τα σατανικά σχέδια του Διονύση.

Την ώρα λοιπόν που ο Πέτρος τα έχει όλα έτοιμα και κάθεται να ξεκουραστεί χαρούμενος, του έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του και μια φωτογραφία του τα τινάζει όλα στον αέρα. Η φωτογραφία της Σεμίνας και αυτό που θα διαβάσει από κάτω: «Αν νιώθεις μόνος και έχεις ανάγκη από παρέα, είμαι εδώ για σένα, στον χώρο μου ή στον δικό σου. Απόλυτη εχεμύθεια όλες τις ώρες της ημέρας», θα φέρει τα πάνω-κάτω σε όσα θεωρούσε ως τώρα δεδομένα. Το σχέδιο του Διονύση βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους…

Η αποκάλυψη για τη Σεμίνα στον Σασμό

Οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της και το μυστικό που κρύβει κλυδωνίζουν συθέμελα τον έρωτά τους. «Τι είναι αυτό; Το κέρατό μου! Τι μου κρύβεις, λέγε», απαιτεί ο Πέτρος και η Σεμίνα αποφασίζει να του μιλήσει καθαρά: «Θα σου τα πω όλα, αλλά δεν ξέρω πόσα είσαι ικανός να ακούσεις. Πέτρο, σ’ αγαπάω και δεν θέλω να σε χάσω. Ομως εσύ θα αποφασίσεις αν μπορείς να μείνεις», του λέει.

Η Σεμίνα ανοίγει τα χαρτιά της και την καρδιά της στον Πέτρο. Θα αντέξουν να μείνουν μαζί ή η εκδίκηση της Σεμίνας θα καταστρέψει τα πάντα; Και ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να το παλέψουν και να μείνουν μαζί γιατί αγαπιούνται, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα.

Ο διασυρμός της κοπέλας ότι ήταν μια του δρόμου έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά του Πέτρου, ο οποίος δεν το αφήνει να περάσει. Γίνεται έξαλλος μόλις μαθαίνει τι λένε για τη Σεμίνα πίσω από την πλάτη του και τα βάζει με όλους μέσα στο χωριό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.