Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η ομολογία στέλνει τη Βασιλική στο τμήμα – Ανοίγει η υπόθεση Στεφανή

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει την μεγάλη αλήθεια. Ο Αμερικάνος ξεψυχά, ομολογώντας πως δεν ήταν εκείνος ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή. Στο τμήμα επικρατεί πανικός, την ίδια στιγμή που η Βασιλική και ο Νικηφόρος καλούνται να δώσουν ξανά απαντήσεις, στη σειρά Σασμός.

Μετά από αυτή την ομολογία – φωτιά, ο φάκελος του Στεφανή ανοίγει. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς γνωρίζουν πως οι αρχές θα ξεκινήσουν άμεσα τις έρευνες.

Όλο το χωριό μαθαίνει την είδηση και σοκάρεται. Πώς είναι δυνατόν ο δολοφόνος του Στεφανή να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και κανείς να μη γνωρίζει τίποτα; Τα βλέμματα στρέφονται στον Μαθιό, με τις υποψίες να ξεκινούν… Κανείς δεν είναι, πλέον, σίγουρος για τον διπλανό του.

Ο Αντώνης τηλεφωνεί στη Βασιλική, ζητώντας της να τον επισκεφτεί άμεσα στο τμήμα, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, παγωμένη, ετοιμάζεται για μία νέα κατάθεση. Ενημερώνει τον Νικηφόρο πως πρέπει να είναι δυνατοί, καθώς ο εφιάλτης ξανά αρχίζει. Μητέρα και γιος γίνονται μία γροθιά και στέκονται απέναντι από τον Αντώνη, ζητώντας απαντήσεις.

Στο μεταξύ, ο Μαθιός προσπαθεί να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του. Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως μετά τον Αστέρη, σειρά έχει ο μεγαλύτερος γιος της. Θα γλιτώσει τη σύλληψη ο Μαθιός Σταματάκης;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.