Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η οικογένεια Βρουλάκη θα βιώσει δραματικές στιγμές! Η Μαρίνα και η Αργυρώ επιστρέφουν άρον άρον στην Κρήτη

Από εκεί που είχαν αποφασίσει πως θα ζήσουν την ζωή τους από εδώ και στο εξής στα Γιάννενα, η ζωή καμιά φορά έχει άλλα σχέδια ανατρέποντας έτσι τα πάντα. Πολύ σύντομα, η Μαρίνα και η Αργυρώ θα επιστρέψουν μόνιμα πια στην Κρήτη στην σειρά Σασμός καθώς η κατάσταση υγείας της γιαγιάς Ειρήνης θα χειροτερέψει.

Μαρίνα και Αργυρώ εγκαταλείπουν τα Γιάννενα για πάντα

Η γιαγιά Ειρήνη, πολύ σύντομα θα αποχαιρετήσει την σειρά Σασμός. Η κατάσταση της υγείας της δυστυχώς θα επιβαρυνθεί. Ο Άγγελος και η Άσπα, ζώντας δίπλα της θα αναγκαστούν να πουν όλη την αλήθεια στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Η γιαγιά Ειρήνη αργοπεθαίνει και μάνα και κόρη παίρνουν μια πολύ σημαντική απόφαση.

Οι δυο τους θα επιστρέψουν μόνιμα πια στην Κρήτη με σκοπό να βρεθούν στο πλευρό της γιαγιάς Ειρήνης, ζώντας μαζί, τις τελευταίες της στιγμές. Η αγωνία θα είναι μεγάλη και οι ώρες που θα βιώσει η οικογένεια Βρουλάκη θα είναι δραματικές. Ακόμα ένα πλήγμα έρχεται να χτυπήσει την οικογένεια η οποία θα βυθιστεί ξανά στο πένθος.

Η αγαπημένη σε όλους μας γιαγιά φεύγει από την ζωή με την Μαρίνα και την Αργυρώ, στην σειρά Σασμός, να βρίσκονται στο πλευρό της μέχρι τελευταία στιγμή.

Το trailer Σασμός | Πέμπτη 05/05/2022 – 21:00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.