Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει σε ξένη κηδεία – Σε σοκ η Αργυρώ

Με το που φτάνουν μητέρα και κόρη στα Γιάννενα, έρχονται αντιμέτωπες με ένα φρικτό γεγονός. Η Μαρίνα στέκεται απέναντι από την κηδεία ενός νεαρού, η οποία της ξυπνά μνήμες από τον θάνατο του γιου της, στη σειρά Σασμός.

Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Το αμάξι σταματά μπροστά σε ένα πλήθος ανθρώπων να συνοδεύουν ένα μνήμα λευκό. Το παρελθόν της ζωντανεύει ξανά και η ίδια αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Καταρρέει στα χέρια της Αργυρώς, η οποία αισθάνεται το ίδιο ευάλωτα, μπροστά στο συγκεκριμένο θέαμα. Ο οδηγός στη σειρά Σασμός, ενημερώνει την Μαρίνα πως η κηδεία αυτή γίνεται για ένα παιδί 26 ετών, με το όνομα Πέτρος.

Η Μαρίνα καταρρέει. Μόλις φτάσουν στο σπίτι, θα επικοινωνήσει με τον Αντώνη, λέγοντάς του πως ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το φρικτό θέαμα που της ξύπνησε αναμνήσεις. Ο κόσμος της καταρρέει ξανά. Παλεύει να σταθεί δυνατή, για να μη δει ξανά την κόρη της να λυγίζει.

Σύντομα, θα επισκεφτεί τον τάφο του Πέτρου, του νεαρού που έχασε άδοξα τη ζωή του στα Γιάννενα. Η Δέσποινα, η μητέρα του παιδιού αυτού, θα δεθεί αρκετά με την Μαρίνα, με τις δύο γυναίκες να ενώνουν τον πόνο τους από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Μία νέα φιλία θα ξεκινήσει, ανατρέποντας τα πάντα.

«Σασμός»: Η Αργυρώ με τη Μαρίνα πέφτουν πάνω σε κηδεία νέου αγοριού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μαρίνα θα προσπαθήσει να παρηγορήσει τη Δέσποινα, ενώ η Δέσποινα θα την βοηθήσει να προσαρμοστεί στα Γιάννενα. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται όλο και πιο κοντά…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.