Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η Μαρίνα αναβάλλει τον γάμο με τον Αντώνη – Ποιος είναι ο λόγος;

Η Μαρίνα αναβάλει τον γάμο με τον Αντώνη – Ποιος είναι ο λόγος;


Εξελίξεις στον Σασμό με την σειρά να είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά ετοιμάζεται για ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα ζευγάρι που τα τηλεθεατόπουλα περιμένουν πως και πως να βρει τον δρόμο του είναι ο Αντώνης και η Μαρίνα.

Μες την καλή χαρά και οι δύο, ζουν ξανά μετά από καιρό τον έρωτα τους, χωρίς προβλήματα, και έννοιες. Μόνο οι δυο τους.

Αν και θα υπάρξουν αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις στους κοντινούς τους ανθρώπους, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο έχουν μπει μπρος, όλοι μες την καλή χαρά, και τα τηλεθεατόπουλα περιμένουν πως και πως την μεγάλη ημέρα.

Αλλά πάμε για αναβολή του γάμου. Σας θέλουμε ψύχραιμους. Αναβολή λέμε και ο λόγος είναι σοβαρός. Η Αργυρώ στο ξαφνικό με μεγάλο πρόβλημα υγείας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν οτι τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά για την Αργυρώ. Μια πολύ σπάνια πάθηση στα νεφρά της και όλα αλλάζουν στην ζωή όλων στην οικογένεια.

Η Μαρίνα θα πάθει μεγάλο σοκ, αφού ακόμα πενθεί τον χαμό του Πετρή, και τώρα βλέπει και το άλλο παιδί της σε μεγάλο κίνδυνο. Η Αργυρώ θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση. Είναι, όμως, πολύ δύσκολο να βρεθεί συμβατός δότης και η μάχη με τον χρόνο ξεκινάει προκειμένου να καταφέρουν να τη βοηθήσουν…

Που μυαλό η Μαρίνα μετά από αυτό για γάμους και γιορτές. Αναβολή και βλέπουμε…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.