Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η Καλλιόπη «ξεσκεπάζει» τον Μαθιό – Ασύλληπτη τραγωδία για τους Σταματάκηδες

Στο Σασμό, Μανόλης συνεχίζει να φοβάται να αποκαλύψει τον αληθινό δολοφόνο. Μέσα του έχει πάρει το μήνυμα ότι αν μιλήσει θα το πληρώσει με τη ζωή του, αλλά η συνείδησή του δεν τον αφήνει….

Από την άλλη η Καλλιόπη έχει υπό επιτήρηση τον Μαθιό και τα πήγε-έλα στο σπίτι της Βασιλικής και ο νους της είναι στο κακό…Τίποτα όμως δεν θα μείνει κρυφό. Η Καλλιόπη θα μάθει την αλήθεια και η απόφαση που θα πάρει θα είναι τραγική!

Ο Μανόλης αποφασίζει να πει την αλήθεια στέλνοντας στην αστυνομία ένα ανώνυμο γράμμα για το ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή. Την ίδια στιγμή μαζί με τον Νικηφόρο ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Ο Μανόλης όμως και πάλι είναι ανήσυχος καθώς έχει αγωνία για το αν τελικά παραδόθηκε ο φάκελος στην αστυνομία. Κι ενώ σκέφτεται όλα αυτά, στον δρόμο για το Ηράκλειο γίνεται ένα αστυνομικό μπλόκο το οποίο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο…

Ο Μανόλης φοβάται ότι το σημείωμα έφτασε και η αστυνομία ήρθε για να συλλάβει τον Μαθιό. Ωστόσο ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ωστόσο θα αποκαλυφθεί και ο έρωτας της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ αποκλειστικό spoiler).

H στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό στο Σασμό
Λίγο αργότερα ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό και ελεύθερος από την παρουσία του Μανόλη, είναι έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με τη Βασιλική. Πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Ομως εκείνη την στιγμή η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός!

Μπορεί προς στιγμή να τη γλιτώνουν, όμως η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική: «Κάτι μου βρομάει εδώ πέρα. Συμφορά μου, αν ο γιος μου έκανε αυτό που φαντάζομαι για κείνη», λέει μόνη της και η σκέψη ότι ο γιος της μπορεί έχει σχέση με τη γυναίκα του νεκρού ξαδέλφου του, της τρυπάει το μυαλό.

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος και ο Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή: «Ποιος να είναι αυτός; Και γιατί δεν τον φανερώνουν;», αναρωτιέται ο Νικηφόρος. Παράλληλα όπως θα δούμε, ο Αντώνης ήδη έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Μαθιός μπορεί να είναι μπλεγμένος στον φόνο. Μάλιστα κάνει κάποιες σκέψεις που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά σ’ αυτό το σενάριο, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Αρχίζει να τον παρακολουθεί, αλλά εκεί μπερδεύεται ακόμα περισσότερο καθώς δεν μπορεί να βρει κάτι: «Μπα, λάθος μου. Ιδέα μου θα είναι», σκέφτεται και αφήνει πίσω αυτό το ενδεχόμενο. Την ίδια στιγμή μια τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με τον Νικηφόρο και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να έχει στο «μικροσκόπιο» τις κινήσεις του γιου της και της Βασιλικής. Οπως θα δούμε πολύ αργότερα, οι φόβοι της Βασιλικής θα βγουν αληθινοί.

Θα μάθει τα πάντα, όχι μόνο τα τωρινά, αλλά και την παλιά σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Θα καταλάβει τον λόγο που ο γιός της έγινε φονιάς, αλλά ο Μαθιός είναι παιδί της, δεν θέλει το κακό του, δεν θέλει να τον χάσει όπως έχασε και τον άντρα της. Ομως η Βασιλική; Η Βασιλική δεν της είναι τίποτα! Αυτή είναι η αιτία που ο γιος της έγινε φονιάς και θα… πληρώσει!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.