Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η Θοδώρα γίνεται τραγουδίστρια σε μπαρ – Έξαλλος ο Γιώργης

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η Θοδώρα αποφασίζει να γίνει τραγουδίστρια στη σειρά Σασμός, εξερευνώντας έναν κλάδο που αγαπά πολύ. Η ίδια δοκιμάζει την τύχη της, αλλάζοντας καριέρα, με αποτέλεσμα πολλοί να εξοργίζονται με τις επιλογές της.

Πράγματι, η Θοδώρα έχει πολύ καλή φωνή. Δε θα αργήσει η στιγμή που κάποιος θα την ανακαλύψει, ζητώντας της να τραγουδήσει στο μαγαζί του. Μετά την απώλεια του μωρού της, η ηρωίδα αναζητά την ευκαιρία, για να φέρει ξανά την ευτυχία στη ζωή της.

Ο γάμος της με τον Γιώργη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Εκείνος της φέρεται απαίσια, την κατηγορεί για το ατύχημα που στοίχισε το μωρό τους και έχει έντονα ξεσπάσματα.

Η Θοδώρα κάνει το επόμενο βήμα, αγνοώντας όσα της λέει. Σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, γνωρίζει τον Ντένη (Δημήτρης Γαλάνης), ο οποίος είναι ο πιανίστας στο μαγαζί που θα τραγουδά. Η Θοδώρα, λοιπόν, πηγαίνει κόντρα σε όλους στη σειρά Σασμός και γίνεται τραγουδίστρια.

Θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της; Ποιες θα είναι οι δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πως θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Γιώργη; Το διαζύγιο αποτελεί, πλέον, μονόδρομο για το ζευγάρι…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.