Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά δίνει Spoiler για το μέλλον της Στέλλας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τη σειρά Σασμός, αλλά και για το μέλλον που θα έχει η Στέλλα, στα επόμενα καθηλωτικά επεισόδια που έρχονται.

Η Στέλλα και ο Αστέρης ήταν έτοιμοι για το μεγάλο τους βήμα, μέχρι που εκείνος αντιλήφθηκε πως είναι παράφορα ερωτευμένος με την Αργυρώ. Η σχέση τους έληξε πολύ άδοξα, με την ίδια να παίρνει την μεγάλη αυτή απόφαση.

Η πρωταγωνίστρια επιστρέφει τα κλειδιά από το σπίτι που είχε νοικιάσει το ζευγάρι, για να ζήσει τον έρωτά του. Ανακοινώνει το τέλος στους γονείς της, οι οποίοι αντί να χαρούν, θλίβονται που βλέπουν την κόρη τους συντετριμμένη.

Η εγκυμοσύνη
Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε πως η Στέλλα θα ανακαλύψει πολύ σύντομα πως είναι έγκυος, στη σειρά Σασμός. Το γεγονός αυτό θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στη ζωή της πρωταγωνίστριας.

Ο Αστέρης θα διχαστεί αρκετά, με την ίδια να δυσκολεύεται να πάρει κάποια απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε τον θέλει στο πλευρό της, μόνο για το παιδί. Αυτό θα την πικράνει αρκετά, όπως αντίστοιχα και τον Αστέρη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα δεν έχει αντιληφθεί την σκληρή πραγματικότητα. Πιστεύει πως ο Αστέρης πιέστηκε από τη σχέση τους. Δε γνωρίζει πως ο αγαπημένος της ερωτεύτηκε άλλη γυναίκα…

Η Στέλλα θα φτάσει πολύ κοντά στο να μάθει την σκληρή πραγματικότητα. Μόλις διαπιστώσει πως η Αργυρώ, η αγαπημένη της πελάτισσα βγαίνει με τον πρώην σύντροφό της, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...