Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Λάλου για το μέλλον του στην σειρά! (video)

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha “Σασμός”.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε πως θα συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο.

Όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος

«Από παιδί είχα μια αίσθηση του δικαίου. Υπερασπίζομαι τους αδύναμους», είπες στην αρχή ο Δημήτρης Λάλος και πρόσθεσε στη συνέχεια για τον “Σασμό”: «Δεν έχω ιδέα αν ο Νικηφόρος μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παρακολουθώ τις εξελίξεις, όπως οι υπόλοιποι. Είμαστε λίγα επεισόδια μπροστά. Ο “Σασμός” και οι σεναριογράφοι αφουγκράζονται τον παλμό και συν δημιουργούν μαζί μας κι έτσι είναι μια δυναμική διαδικασία.

Πολύ σύντομα θα μάθετε αν γίνει γάμος Μαθιού- Βασιλικής. Θα τα δείτε στα επόμενα επεισόδια. Στη σειρά μας, αυτό που θέλουμε να προάγουμε είναι η συμφιλίωση. Νομίζω ότι θα βοηθήσει ο Αστέρης το πρόβλημα υγείας της Αργυρούς. Θέλω και εγώ να μάθω αν η Βασιλική θα σταθεί στον Μαθιό αν μαθευτεί ότι σκότωσε τον Στεφανή. Θα συνεχίσουμε δεύτερο σεζόν δυναμικά», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Δ. Λάλος – «Σασμός»: Νομίζω θα βοηθήσει ο Αστέρης στο πρόβλημα της Αργυρούς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.