Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ανταμώνουν Πετρής και Μανταρίνα – Ανατριχιαστική σκηνή όπου η οικογένεια θα την θάψει δίπλα του, με τους τηλεθεατές να δακρύζουν! (video)

Μια σκηνή που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στην σειρά Σασμός. Ο Πετρής επιστρέφει για να πάρει μαζί του την νεκρή Μανταρίνα.

Η οικογένεια Βρουλάκη θα αντιμετωπίσει ακόμα μια απώλεια που θα την πονέσει πολύ. Η Μανταρίνα όλα αυτά τα χρόνια ζούσε μαζί τους και η ώρα του απoχερετισμού θα είναι πολύ δύσκολη γι΄αυτούς.

Η Μανταρίνα θα έχει ξαφνικό θάνατο και ο Πετρής θα εμφανιστεί ξανά, στη σειρά Σασμός, για να την αγκαλιάσει. Η οικογένεια θα την θάψει δίπλα του, με τους τηλεθεατές να δακρύζουν με αυτή την καθηλωτική σκηνή που αναμένεται να προβληθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η γιαγιά Ειρήνη μένει ολομόναχη και η απώλεια της Μανταρίνας είναι τεράστια για όλους. Τα νέα φτάνουν ως τα Γιάννενα, με την Αργυρώ και την Μαρίνα να θρηνούν.

Ο Πετρής, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας, στην σειρά Σασμός, θα καταφέρει να αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη του Μανταρίνα. Μία σκηνή ανατριχιαστική έρχεται που αναμένεται και να συγκινήσει αλλά και να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.