Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ένας γάμος, μια κηδεία, και μια ιστορία που δεν τελειώνει…

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το σκληρό χτύπημα της μοίρας στον Αντώνη!

Δευτερά 17/01

Επεισόδιο 75

Η Καλλιόπη σοκαρισμένη θα βρει ένα καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι για να μπορέσει να διαχειριστεί την εικόνα που είδε. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη έχουν ενταθεί από τον αστυνόμο μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς, τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν; Ο Κώστας θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώνει.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου και τρελαμένος κάνει μια ανέλπιστη κίνηση. Ο Άγγελος ακούει τυχαία κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή. Πως θα αντιδράσει; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει Σασμό για τις δύο οικογένειες.

Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη;

Τρίτη 18/01

Επεισόδιο 76

Η Καλλιόπη εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Ο Αστέρης ζητά επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της μπροστά σε όλους. Θα καταφέρει να βάλει τέλος στην έχθρα που χωρίζει τις δύο οικογένειες; Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό και όλοι μένουν άφωνοι.

Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμη μία φορά, και η ίδια βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα: να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει; Τι θα αποφασίσει η Σεμίνα;

Ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή. Αργυρώ και Πέτρος καλούνται στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα, και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση

Τετάρτη 19/10

Επεισόδιο 77

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ.

Ο Πέτρος φεύγει για Ηράκλειο για να συναντήσει τη Σεμίνα, όπου τον περιμένει μια έκπληξη που θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν. Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο.

Τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό;

Πέμπτη 20/01

Επεισόδιο 78

Το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε αγριο καυγά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης ζητάει τις απαραίτητες εξηγήσεις από την Αργυρώ.

Η σύγχυσή του και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε βίαια ξεσπάσματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας.

Θα βαφτεί με αίμα ο γάμος της Θοδώρας;

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.