Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός – Άννα Μαστοράκου: Η γραμματέας της Στέλλας αποκαλύπτει!

Η νεαρή ηθοποιός Άννα Μαστοράκου που υποδύεται την Άννα τη γραμματέα της Στέλλας στη σειρά «Σασμός» μας μιλά για το ρόλο της και αποκαλύπτει…

Πώς ήρθε η συνεργασία στη σειρά και πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα;

Η συνεργασία μου με την σειρά ήρθε από ένα κάστινγκ όπως γίνεται συνήθως. Μου αρέσει τόσο η διαδικασία των γυρισμάτων και το κλίμα που δεν νιώθω κούραση όταν βρίσκομαι εκεί. Βέβαια τα γυρίσματα έχουν πάντα τις απαιτήσεις τους.

Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα;

Η αλήθεια είναι πως ήρθε όταν δεν το περίμενα. Ήταν κάτι που εννοείται ήθελα πολύ και το κυνηγούσα, οπότε καταλαβαίνετε όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα πετούσα στα σύννεφα.

«Έπαθα ένα μικρό σοκ όταν είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση»

Έπαθες σοκ όταν είδες και το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ;

Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση νομίζω είναι πάντα ένα μικρό σοκ.

Ο χαρακτήρας της Άννας και τα επόμενα σχέδια

Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο σου στο «Σασμό». Σε τι στιγμή βρίσκουμε την ηρωίδα;

Η ηρωίδα που υποδύομαι στην σειρά είναι η Άννα, η γραμματέας της Στέλλας, ένας αντικειμενικά μικρός ρόλος. Μία ασκούμενη δικηγόρος που απλά κάνει την δουλειά της χωρίς να εμπλέκεται ιδιαίτερα στις υποθέσεις γύρω της.

Πως κρίνεις το χαρακτήρα της ηρωίδας που υποδύεσαι; Έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;

Νομίζω πως ο χαρακτήρας μου έχει πλάκα γιατί στα μάτια μου η Άννα νομίζω πως έχει στοιχεία της “έξω” Άννας. Δεν την ενδιαφέρει και πολύ τι κάνουν οι άλλοι και ζει στο δικό της συννεφάκι, με την καλή έννοια πάντα.

«Ανυπομονώ συνεχώς για το επόμενο γύρισμα»

Πώς νιώθεις που παίζεις δίπλα σε γνωστούς ηθοποιούς;

Ανυπομονώ συνεχώς για το επόμενο γύρισμα. Πάντα το κλίμα είναι υπέροχο και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορώ να μάθω δίπλα σε ανθρώπους με ταλέντο και εμπειρία.

Τα επόμενα σχέδια σου;

Σίγουρα προέχει το πτυχίο της δραματικής σχολής την οποία τελειώνω φέτος και εννοείται πως θέλω να είμαι ενεργή και την επόμενη σεζόν είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση.

Ποια είναι η Άννα Μαστοράκου

Η Άννα Μαστοράκου, η αγαπημένη μας γραμματέας στη σειρά Σασμός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειο Λακωνίας. Από τα σχολικά της χρόνια ήθελε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Έτσι όταν τελείωσε το λύκειο γράφτηκε σε δραματική σχολή από την οποία και αποφοιτά φέτος.

Εκτός από το «Σασμό» που τη βλέπουμε αυτό τον καιρό συμμετείχε κατά το παρελθόν και σε άλλες δύο τηλεοπτικές δουλειές. Πιο συγκεκριμένα έπαιξε σε μερικά επεισόδια της σειράς «Η Φαμίλια» όπως και σε ένα ντοκιμαντέρ για τους ήρωες της επανάστασης ως νεαρή Μπουμπουλίνα.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.