Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάλος: Ο Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος) στην αγκαλιά του Χάρη Ρώμα! Καυτές αποκαλύψεις από τον ηθοποιό! (Φωτο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στο πλαίσιο του έντονου φλερτ του με την υποκριτική μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», δίνει συχνά το «παρών» σε θεατρικές πρεμιέρες.

Κάπως έτσι είχε βρεθεί και στην πρεμιέρα της παράστασης του Χάρη Ρώμα «Ο βαφτιστικός της κυρίας», στο θέατρο «Αθηναΐς». Τη συγκεκριμένη βραδιά γνωρίστηκαν για πρώτη φορά αλλά οι δηλώσεις που έκανε ο Χάρης στην εκπομπή Happy Day με αφορμή μια ερώτηση για τους νέους ηθοποιούς, δεν ήταν και τόσο κολακευτικές αφού αρχικά δεν φάνηκε να τον γνωρίζει καλά-καλά, και στη συνέχεια είπε πως δεν τον συγκινεί:

«Οι νέοι ηθοποιοί πρέπει να διδάσκονται μέσα από μία σχολή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο Ντάνος; Αυτή την περίπτωση του Ντάνου, που εγώ δεν τον ξέρω, δεν με συγκινεί και ήδη χρησιμοποιείται σε σαπουνόπερες και καλά κάνει γιατί κι αυτός πιθανόν εξαργυρώνει την δημοσιότητα και την ομορφιά του… Βλέπεις ένα αγόρι όμορφο, πολύ ευγενικό και πάρα πολύ έξυπνο στο τι θα σου πει. Σήμερα τον γνώρισα και τυχαίο δεν τον λες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Ντάνο. Μετά το τέλος της παράστασης του Ρώμα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί, με τον πρωταγωνιστή να σχολιάζει πώς του φάνηκε η πρώτη του γνωριμία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος είναι από κοντά πολύ ακτινοβόλος και πολύ-πολύ ευγενικός! Δεν τον ήξερα αλλά μου φάνηκε μια χαρά άνθρωπος», έγραψε φανερά ενθουσιασμένος ο Χάρης.

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.