Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάλος με το Big Brother – Κινούνται νομικά κατά της παραγωγής οι οικογένειες των παικτών για το pοζ βίντεο;

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το Big Brother καθώς έγινε γνωστό ότι διέρρευσε βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές παικτών από ανθρώπους της παραγωγής. Η παραγωγή εντόπισε τον άνθρωπο που έκανε τη διαρροή ωστόσο η ιστορία δεν σταματάει εκεί.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.

Η τελευταία εξέλιξη με το pοζ βίντεο από το Big Brother
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι οικογένειες των δύο παικτών αναμένεται να κινηθούν νομικού εναντίον της παραγωγής. Το κανάλι ωστόσο από τη μεριά του, θέλει να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προηγούμενο άρθροΉλιος Spoiler: Ο διοικητής Πάνος Σταματίου είναι βiαστής

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.