Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάλος με τον Πασχάλη Τερζή: Αυτή είναι η γυναίκα, που του έχει κλέψει την καρδιά! (Φωτο)

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να έχει πάρει την οριστική απόφαση να απέχει από τα φώτα της showbiz και να σταματήσει να τραγουδά, ωστόσο, η κόρη του Γιάννα (που είναι επίσης αγαπημένη τραγουδίστρια) μας δείχνει συχνά στιγμές που περνάει μαζί του και την μητέρα της, την γυναίκα, που έχει κλέψει την καρδιά του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή μας έδειξε πρόσφατα φωτογραφία της μητέρας της.

Η φωτογραφία της συζύγου του Πασχάλη Τερζή
Μαμά και κόρη πόζαραν στο φακό και εκτός του ότι μοιάζουν πάρα πολύ, όπως είδαμε η κα Μαρία είναι γλυκύτατη!

Τα τελευταία χρόνια του Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι
Τον Νοέμβριο του 2007, ο Πασχάλης συνεργάζεται ξανά με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Με τίτλο “Η διαφορά” ένας δίσκος με 14 τραγούδια συνθέσεις, όλες του Νικολόπουλου, με τις μελωδίες να ξεχωρίζουν η μια από την άλλη, με το κλασικό ύφος βέβαια του λαϊκού συνθέτη. Τον Νοέμβριο του 2008, μια δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες συνεργασία επαναλαμβάνεται.

Ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Μια νύχτα ζόρικη» ο τίτλος του δίσκου. Στίχους, εκτός από το Γιώργο Θεοφάνους έχουν γράψει ο Θάνος Παπανικολάου, ο Κώστας Φασουλάς, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και ο μεγάλος μας ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

Ακολουθεί ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”.

Στις αρχές του 2015, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τη μουσική υπογράφει ο Λάκης Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Κυριάκος Ντούμος.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.