Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάλος με την Μαρία Σάκκαρη: Η νέα φωτογραφία όλο νόημα με τον Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2021 ολοκληρώθηκαν και πριν αρχίσει η προετοιμασία για το 2022, όπου στόχος θα είναι τα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε τις διακοπές της. Διακοπές που απολαμβάνει μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού, ανεβάζοντας μάλιστα και μια νέα φωτογραφία τους στα social media, δείχνοντας ότι περνάνε καλά.

Η Σάκκαρη κατάφερε μέσα στο 2021 να ανέβει πιο ψηλά από ποτέ στην παγκόσμια κατάταξη και να καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Γεγονός που οφείλεται, προφανώς, στη δουλειά τους, αλλά και στο γεγονός ότι είναι καλά σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Ένας από αυτούς, φυσικά, είναι ο συναισθηματικός, με την Σάκκαρη να μην έχει κρύψει τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αρκετές φορές ως τώρα άλλωστε, είτε η ίδια είτε ο αγαπημένος της, ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media και το έγινε και τώρα, με τη νέα ανάρτηση της Σάκκαρη στο Instagram, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με μία καρδιά.

Το άρθρο Σάλος με την Μαρία Σάκκαρη: Η νέα φωτογραφία όλο νόημα με τον Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.