Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάλος με τα ακατάλληλα πλάνα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Παιδιά ανέβασα πίεση!» (βίντεο)

Οι δύο παρουσιαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν και ήταν φανερό πως βρέθηκαν σε αμηχανία!
«Πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας. Όλα αυτά με τη διαφορετική δημοσιογραφική ματιά και το ξεχωριστό χιούμορ δυο φαινομενικά «αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα». Αυτή είναι η περιγραφή της εκπομπής οι Αταίριαστοι στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, τα όσα είδαμε και είδαν οι δύο παρουσιαστές πριν λίγες ημέρες στην έναρξη της εκπομπής τους… έγραψαν ιστορία. Όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ, έπαιξε στην έναρξη ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ (της Φουρέιρα με την Ευαγγελία) και οι Ντσούνος – Κούτρας έδειχναν για αρκετή ώρα να τα έχουν… χαμένα!

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ακούστηκε και η ατάκα «Παιδιά κοκκίνησα! Ανέβασε πίεση. Ωραίο κλιπ, τη μουσική δεν την πρόσεξα…»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Σάλος με το… καυτό ΒΙΝΤΕΟ της Ελένης Φουρέιρα που κυκλοφόρησε

Η Ελένη Φουρέιρα έχει τον τρόπο να ανάψει… φωτιές. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε το νέο της βίντεο κλιπ του τραγουδιού με τίτλο «Φωτιά».

Η τραγουδίστρια πιο σέξι και εκρηκτική από ποτέ λικνίζεται στους ήχους του τραγουδιού ενώ από το στόμα της βγαίνουν καπνοί.

Το «Fotia», το οποίο έχει γραφτεί από την Evangelia, τον αποκλειστικό της παραγωγό Jay Stolar (Selena Gomez, Demi Lovato) και τον Ελληνογερμανό παραγωγό Alexis Troy, συνδυάζει μοντέρνους pop και παραδοσιακούς ελληνικούς ήχους, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο MadWalk 2021.

Πάρτε… ανάσα και δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.