Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάββας Κάλφας: Η ζωή μετά το Survivor, ο Μαρτίκας και ο ριάλιτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Ο Σάββας Κάλφας που είδαμε να αγωνίζεται στο φετινό Survivor στους πρώτους μήνες της προβολής του ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για όλα…

Ερωτώμενος για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τη “θητεία” του στο reality επιβίωσης, ο Σάββας Κάλφας τόνισε: «Η ζωή μου μετά το Survivor είναι ωραία, μου πήρε λίγο χρόνο να συνέλθω, αλλά δεν έχει αλλάξει. Είχα πάντα στο μυαλό μου να ανοίξω το δικό μου γραφείο σαν ψυχολόγος.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου προτεραιότητα έχει η γιόγκα. Ο Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος που σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των άλλων πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι κανονικός ριάλιτερ».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι διαφορετικό να παραβιάσεις έναν κανόνα για να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου από το να μπεις και να δεις τις συνεντεύξεις των συμπαικτών σου.

Δεν έχω μιλήσει με τη Σοφιάνα από τότε που γύρισε, έπαιξε το παιχνίδι πονηρά. Οι νέοι παίκτες μας μετέφεραν τα νέα από τον έξω κόσμο. Όλο αυτό όμως είναι παγίδα γιατί αυτός που στα μεταφέρει μακροπρόθεσμα θα γίνει αντίπαλός σου».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.