Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ραγδαίες εξελίξεις: Σύλληψη διαιτητή και προέδρου ομάδας!

9

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τις καταγγελίες για στημένα παιχνίδια. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, σε σχέση με υπόθεση χειραγώγησης αγώνα και επηρεασμού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, συνελήφθησαν ο ρέφερι Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας (και πρώην διαιτητής) Δημήτρης Μασιάς.

Η αστυνομία κινήθηκε, ύστερα από καταγγελίες της ποδοσφαιρικής ομάδας Οθέλλου Αθηαίνου, αναφορικά με το ματς του περασμένου Σαββάτου (08/02) κόντρα στην Αγία Νάπα (εντός έδρας ήττα του Οθέλλου με 0-1).

Ο Κωνσταντίνου είχε γίνει είδηση και πριν από λίγες εβδομάδες, όταν στην Λάρνακα τοποθετήθηκε βόμβα στο αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος βρίσκονταν σε σεμινάριο διαιτησίας στην Αγία Νάπα.

Εκτός από τον Κωνσταντίνου, όμως, συνελήφθη και ο Δημήτρης Μασιάς, πρώην διεθνής διαιτητής και νυν πρόεδρος της Αγίας Νάπας, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More