Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η στρατιωτική παρέλαση σε όλο τον Ελληνικό Λαό! Ισχυρό μήνυμα Αισιοδοξίας, Ενότητας και Αυτοπεποίθησης από την Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας!

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε σε όλο τον Ελληνικό Λαό η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας! Ταυτόχρονα, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και αυτοπεποίθησης στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, σε μία περίοδο όπου η χώρα μας δοκιμάζεται με δραματικό τρόπο από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και δέχεται απειλές από την Τουρκία, σε βάρος της Εθνικής της Κυριαρχίας και των Κυριαρχικών της Δικαιωμάτων.

Η στρατιωτική παρέλαση υπήρξε άψογη και απέδειξε ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το Πατριωτικό φρόνημα, αλλά και τα απαραίτητα εξοπλιστικά μέσα για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε επιθετική κίνηση σε βάρος της Χώρας μας, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται!

Στα βίντεο, που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακές επίδειξεις από το Spitfire
Η από αέρος παρέλαση είχε και άρωμα Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αφού πάνω από τη Θεσσαλονίκη πέταξε και το ιστορικό αεροσκάφος Spitfire, για πρώτη φορά στην ιστορία με ελληνικά χρώματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.