Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ράκος η Μαριαλένα μετά τον χωρισμό με τον Σάκη-Κλάματα πριν την ασυλία!

Σίγουρα ο διαχωρισμός σε νέες ομάδες ήταν δύσκολος για ορισμένους παίκτες του Survivor, που όλον αυτόν τον καιρό συμπορεύονταν μαζί. Ο αποχωρισμός σε κάποιους κόστισε και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, όσο κι αν προσπάθησαν για το αντίθετο. Συγκεριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ακούγοντας…….

ότι ο Σάκης Κατσούλης πάει στην κόκκινη ομάδα πάγωσε ενώ κι ο ίδιος δεν φάνηκε να έχει την καλύτερη διάθεση με το αποτέλεσμα. Στο τέλος της διαδικασίας η Μαριαλένα, που παρέμεινε στους μπλε, είπε με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.»

Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της, καταλαβαίνοντας την κατάστασή της και λέγοντας ότι τους χώρισαν.

Κλάματα πριν τον αγώνα για την πρώτη ασυλία

Κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο του αγωνίσματος της πρώτης ασυλίας. Αυτό που βλέπουμε είναι πως οι παίκτες δεν είναι και πολύ καλά ψυχολογικά, ιδίως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μοιάζουν απαρηγόρητοι που τους χώρισαν.

Μάλιστα η Μαριαλένα φαίνεται να είναι σε πολύ άσχημη θέση καθώς όπως λέει συνήθισε την παρουσία του Σάκη στην ομάδα, παρά το γεγονός πως στην αρχή της είχε κακοφανεί και τώρα της φαίνεται βουνό το γεγονός πως θα πρέπει να συνηθίσει μία άλλη κατάσταση.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε περισσότερα

loading...