Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

«Ράδιο Αρβύλα»: Το σκάνδαλο και η σιωπηλή διαμαρτυρία

Top επικαιρότητας αφιερωμένο στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 είχαν οι «Ράδιο Αρβύλα», ενώ το αισιόδοξο μήνυμα έστειλε ο αγαπημένος Νίκος Κωνσταντινίδης.

Οι Έλληνες είναι φωνακλάδες, γι αυτό ο κορονοϊός εξαπλώνεται γρήγορα και οι «Αρβύλες» είχαν χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο Γιώργος Αυτιάς ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες και τα κατοικίδια κάνουν… παρεμβάσεις στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές.

Ο καιρός έμελλε να φέρει τηλεπαιχνίδι στο Νο 14 και οι πιπεράτες ειδήσεις του Άκη Παυλόπουλου οδήγησαν τις «Αρβύλες» να ευχηθούν κουράγιο στην Ντόρα Κουτροκόη.

Ο Mr Miyagi Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε και ο Αντώνης Κανάκης τον συμβούλευσε ότι πιάνει στον αέρα να το πετάει στον κάδο. Το σκάνδαλο με τον Γιώργο Γρηγοριάδη και τις μύγες που παίρνει από τον παρουσιαστή, αποκλειστικά στο Open. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι… παντού στον ΑΝΤ1! Σιωπηλή διαμαρτυρία και Save Giorgos για τη σωτηρία του.

Τα νέα από την Κάλυμνο δεν έλειψαν, αλλά και τα ελληνικά με τον Μπαμπινιώτη. Τα… καλλιστεία της μάσκας με τον επιβάτη λεωφορείου και τον βουλευτή.

Αστυνομικοί σταμάτησαν βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος δεν υπάκουσε στις εντολές τους. Το νέο κίνημα «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» είναι γεγονός!

Στο Νο7 ο Νίκος Κωνσταντινίδης μας δίνει την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε. Η κάμπια επανήλθε στο Top και το Νο 5 είχε «άντε γεια» και Τάκη Τσουκαλά. Στο Νο 1 το βίντεο ήταν αφιερωμένο στο OPEN.

 


Post Views:
168

loading...