Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ράδιο Αρβύλα: Το «θείο δράμα» του Πέτρου Γαϊτάνου και του υαλουρέν του Μένιου

Την επιλογή να διαλέξει το κοινό ποιο θα είναι το σημερινό γκάλοπ έδωσαν οι «Ράδιο Αρβύλα», με τους Γιάννη Λαγό και Μένιο Φουρθιωτη να είναι τα δύο πρόσωπα για τα οποία ετοιμάστηκαν οι ερωτήσεις.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το επικό throwback από τη χρονιά που ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε στρατόπεδο και τον υποδέχτηκε ο «επικεφαλής ψησίματος».

Το Top Επικαιρότητας

Οι έλεγχοι στα διόδια έγιναν θέμα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είπε μεγάλη αλήθεια στον Γιώργο Παπαδάκη, αποκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Μπαλάσκας ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όσους κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΕΛ.ΑΣ για έξοδο στα χωριά, ενώ ο κόσμος επέλεξε Μένιο για το γκάλοπ.

Πώς λοιπόν θα πληρώσει την εγγύηση ο Φουρθιώτης; α) με Υαλουρέν, β) με Κουμτέλ.

Η συνέχεια είχε Γιάννη Λαγό και το ακατανόητο tweet του, αλλά και Πέτρο Γαϊτάνο, ο οποίος έκανε προσωπική εξυπηρέτηση σε φίλο του, τραγουδώντας του prive. Η υπηρεσία «Γαϊτάνος online» μπήκε σε εφαρμογή.

Το αποτέλεσμα του γκάλοπ έδειξε «Υαλουρέν», ενώ η ερώτηση για Λαγό ήταν: «Πώς θα καταλήξει ο Λαγός το Πάσχα; α) Στιφάδο, β) Σοκολατένιος, γ) στολίδι του Πατούλη;»

Ένα δημοσιογραφικό ντοκουμέντο είχαν στη διάθεσή τους οι «Αρβύλες», από τη συνομιλία που «έκαψε» τον Μένιο Φουρθιώτη.

Η Άντζελα Δημητρίου και το throwback με τη διαφήμιση του Πάσχα δεν θα μπορούσε να λείπει αυτές τις άγιες μέρες.

Οι έλεγχοι στα διόδια είναι εξονυχιστικοί, ενώ στο Νο1 ακόμα ένα thowback με τον Πέτρο Γαϊτάνο και πώς κλείστηκε η συμφωνία για να κάνει τη διαφήμιση, αλλά και η προδοσία του.

Η απάντηση στο ερώτημα για τον Γιάννη Λαγό ήταν «στολίδι του Πατούλη».

 

 

Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι

 

loading...