Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Ράδιο Αρβύλα»: Ποιος κορονοϊός; Παρών στη θέση του ο Γιάννης Σερβετάς και το Twitter έκλαψε γοερά με τη «μαγική» πατέντα

Μόνοι τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης και ο Χρήστος Κιούσης καθώς ο Γιάννης Σερβετάς ως γνωστόν νοσεί με κορονοϊό. Αλλά δεν έμειναν μόνοι για πολύ…

Με σύμμαχο την τεχνολογία ο Γιάννης Σερβετάς κάθισε στη θέση του ψηφιακά με επικές ατάκες από τον παρουσιαστή που δεν σταμάτησε να γελά.

«Σήμερα ίσως προσέξατε ότι δεν υπάρχει καν καρέκλα. Λείπει ο Γιάννης Σερβετάς. Κάποια γατάκια της ελληνικής δημοσιογραφίας στη χώρα θεώρησαν ότι η είδηση είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόλλησε κορονοϊό. Η είδηση είναι ότι ο Γιάννης Σερβετάς έχει κολλήσει κορονοϊό. Θα μείνει στο σπίτι για 5 μέρες μπορεί να μην είναι εδώ αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας…» είπε ο Αντώνης Κανάκης και ξάφνου εμφανίστηκε ο συνεργάτης του δίπλα του.

Έτσι όπως κινούνταν τα χέρια του Γιάννη Σερβετά φαίνονταν πελώρια με την εύθυμη παρέα να αστειεύεται για τις παρενέργειες του κορονοϊού.

Τα μηνύματα έπεσαν «βροχή» για τη μαγική παντέντα στο Twitter!

 

Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.