Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Ράδιο Αρβύλα» – «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Πότε επιστρέφουν τη νέα σεζόν και γιατί δεν θα…. συμπέσουν;

Ο «Εκατομμυριούχος» έριξε αυλαία και ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό.

Αν αυτό φάνηκε σε κάποιους παράξενο και αναρωτήθηκαν «μα πότε θα δούμε “Ράδιο Αρβύλα”;», το Znews σας είχε γράψει εδώ και καιρό πως όλα είναι ρυθμισμένα στον ΑΝΤ1 για τις δύο εκπομπές που παίζουν στην ίδια ζώνη.

Δεν τίθεται επομένως θέμα να συμπέσουν.

Συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Εκατομμυριούχου» για το πρώτο μισό της σεζόν θα ξεκινήσει Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθεί στις 18 Νοέμβρη.

Αυτό σημαίνει ότι από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα επιστρέψουν για να πουν την πρώτη «καλησπέρα» σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς την επιστροφή τους.

Ο Αντώνης Κανάκης  εδώ και πολύ καιρό μαζί με τους στενούς του συνεργάτες μελετά κάποιες νέες  ενότητες στην εκπομπή χωρίς  αυτή να αλλάξει μορφή, αφού ούτε το κοινό ούτε οι Αρβύλα αγαπούν τις αλλαγές.

Όσο για τον «Εκατομμυριούχο» το πιθανότερο είναι να ξαναξεκινήσει με νέο κύκλο επεισοδίων το Πάσχα του 2023, όπως ακριβώς  έγινε και φέτος, που παρέλαβαν τη σκυτάλη από τους «Ράδιο Αρβύλα».

Βέβαια ακούγεται και το σενάριο στον ΑΝΤ1 να προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα πλέον. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις.

 

Αποκλειστικό: Τι θα γίνει με τον “Εκατομμυριούχο” τη νέα σεζόν;

 

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.