Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Ράδιο Αρβύλα»: Η αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε θέμα που αφορούσε δημοσιοποίηση βίντεο με ερωτικές σκηνές

«Ήξεραν οι “Ράδιο Αρβύλα” για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ή όχι;», είναι το ερώτημα που δείχνει να απασχολεί τους χρήστες στο Τwitter, καθώς και το λόγο που εξαφανίζουν εκπομπές τους από το ίντερνετ.

Ωστόσο, στο Τwitter έχει αναρτηθεί και ένα βίντεο, από το 2010, με τους συντελεστές της εκπομπής να αφήνουν υπονοούμενα προς τον τέως συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο, για ροζ βίντεο. Εκεί φαίνεται και η αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλο. καθώς προσπαθεί να κάνει τον Αντώνη Κανάκη να σταματήσει.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως αν προσπαθήσει κάποιος να βρει στο διαδίκτυο την εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα” στις 24/11/2021, δεν θα μπορέσει να το βρει. Στην επίσημη σελίδα της εκπομπής εμφανίζεται το βίντεο ως «απόρρητο», ενώ όσοι το είχαν ανεβάσει στα δικά τους κανάλια στο YouTube, αυτό έχει γίνει report και έχει κατέβει.

Βέβαια υπάρχουν αποσπάσματα από τη συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποία οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα, σε ένα από τα θέματα που είχαν αποφασίσει να σατιρίσουν με τον δικό τους τρόπο, αναφέρονται στη διαρροή ροζ βίντεο από το Big Brother.

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται να σχολιάζει δημοσίευμα με τίτλο «Big Brother: Το χυδαίο βίντεο, μιας χυδαίας παραγωγής, δύο χυδαίων παικτών» και να λέει μεταξύ άλλων: «Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο».

 

Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.