Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Πώς θα καταλήξουν οι τρεις γυναίκες Σεβαστού

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Είναι γεγονός, πως οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν, ωστόσο το τέλος για κάποιους ήρωες θα έρθει νωρίτερα, ειδικά για την Ανέτ, την Μυρσίνη και την Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Πώς θα καταλήξουν οι τρεις γυναίκες Σεβαστού

Πράγματι, δε θα δούμε όλους τους αγαπημένους μας ήρωες στον τρίτο κύκλο της σειράς. Κάποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να συμμετέχουν, η ιστορία τους, όμως, θα έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να μη βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Πώς θα καταλήξουν οι τρεις γυναίκες Σεβαστού, σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί έως τώρα;

Η Ανέτ

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, η Ανέτ, συγκριτικά με την Πηνελόπη και την Μυρσίνη, προς το τέλος της σειράς, θα αποχαιρετήσει τις Άγριες Μέλισσες. Η πρωταγωνίστρια θα έρθει αρκετές φορές σε ρήξη, τόσο με τον Θέμελη, όσο και με τον Δούκα, αλλά και τον Μελέτη. Είναι ο βράχος της οικογένειας, στον οποίο ακουμπούν όλοι για να πάρουν μια ανάσα, είναι πάντα η φωνή της λογικής.

Η γλυκιά Ανέτ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές. Ήταν και είναι μια διαφορετική Σεβαστού. Ωστόσο, δε θα τη δούμε μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, καθώς η καρδιά της θα την εγκαταλείψει. Στο πλευρό της θα σταθεί ο Μελέτης, ο οποίος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Μυρσίνη

Πολλοί αναφέρουν πως η Μυρσίνη θα εγκαταλείψει κι εκείνη τη σειρά. Αυτό, είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος για μια γυναίκα τόσο δυναμική. Πράγματι, η Μυρσίνη, θα παλέψει μέχρι το τέλος για την οικογένειά της. Θα παλέψει για να μην έχει, σε καμία περίπτωση, τη ζωή της Πηνελόπης, της μητέρας του Δούκα. Όπως είχαμε δει, η ιστορία στους Σεβαστούς, επαναλαμβάνεται.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Πώς θα καταλήξουν οι τρεις γυναίκες Σεβαστού

Έτσι, η Μυρσίνη πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών, θα δει το σπίτι της να διαλύεται, τα παιδιά της να συγκρούονται, τον άντρα της να είναι απών. Η μόνη της παρηγοριά θα είναι ο μικρός Σέργιος, τον οποίο η Ασημίνα θα πηγαίνει στη γιαγιά του τακτικά. Έτσι, η πρωταγωνίστρια θα αναθεωρήσει, συνειδητοποιώντας πως βρισκόταν στο λάθος στρατόπεδο.

Η Πηνελόπη

Σε αντίθεση με την μητέρα της Μυρσίνη και την θεία της, Ανέτ, το τέλος που θα έχει η Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες, θεωρητικά θα μοιάζει ευτυχισμένο. Όπως έχει γραφτεί έως τώρα, η πρωταγωνίστρια θα ζήσει με τον Αλέξη Γραμματικό, μεγαλώνοντας το παιδί τους. Το όνειρό της να γίνει μητέρα, θα πραγματοποιηθεί και ο κόσμος της θα αλλάξει.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Πώς θα καταλήξουν οι τρεις γυναίκες Σεβαστού

Η καρδιά της, όμως, θα ανήκει πάντα στον Μελέτη. Η φλόγα αυτή δε θα σβήσει ποτέ ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα μάθουν να ζουν με αυτό, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Έτσι, η ιστορία της Πηνελόπης θα ολοκληρωθεί, μακριά από το σπίτι των Σεβαστών.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...