Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο;»

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως η Βασιλική δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Δείτε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δευτέρα 9/5/22: Ο Νικηφόρος ξεσπά άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας. Η Αργυρώ φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα. Ο Μανόλης θα αντιμετωπίσει μια απρόσμενη συμπεριφορά από τον καθηγητή που τον καλεί στο γραφείο του. Ο Γεράσιμος συνεχίζει να παίζει με τον Καραπάνο σαν τη γάτα με το ποντίκι. Ένα νέο για μια «μεγάλη δουλειά» δίνει στον Αντώνη την ελπίδα ότι θα εξαρθρώσουν το κύκλωμα του Καραπάνου. Η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Διαβάστε άλλο ένα spoiler.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα το γιο του από τη φυλακή, εκείνος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κανείς δεν υποψιάζεται… Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη. Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση… που θα κρίνει από ‘δω και πέρα τις εξελίξεις.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.