Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πόσα χρήματα κερδίζουν οι παίχτες του ριάλιτι;

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.Ο δεύτερος κύκλος μας κάνει παρέα καθημερινά, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει το ριάλιτι.

Μιλάμε για το χειρότερο ξεκίνημα που περίμεναν στην παραγωγή.

Πολλές οι γκρίνιες από το τηλεοπτικό κοινό για τους χαρακτήρες του ριάλιτι, αλλά και από ανθρώπους που ξέρουν αρκετά καλά το ριάλιτι. Πολλές οι ευθύνες των ανθρώπων που έκαναν την επιλογή των παιχτών.

Τελικά τι παίζει με τα χρήματα;

Πόσα κερδίζουν οι παίχτες που για 15 εβδομάδες είναι έγκλειστοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Η μεγαλύτερη διάρκεια.

Σε άλλα ριάλιτι μας έχουν αφήσει έκπληκτους τα χρήματα που παίρνουν οι παίχτες, ειδικά οι διάσημοι. Φέτος για παράδειγμα οι πιο καλοπληρωμένοι παίχτες ριάλιτι είναι στο Top Chef που κάνει σήμερα πρεμιέρα. Του γνωστού μας Τούρκου παραγωγού Ατζούν.  Σαν πληροφορία να σας πούμε ότι είχε ζητήσει να αναλάβει την παραγωγή του Big Brother την άνοιξη.  Αλλά ο Αλαφούζος δεν του έδωσε το ριάλιτι και αποφάσισε να γίνει με παραγωγή από το κανάλι.. Μήπως το έχει μετανιώσει;

Στο δια ταύτα λοιπόν στο ριάλιτι μαγειρικής παίρνουν από 3.000 μέχρι και 8.000 μηνιαίως.

Πόσα παίρνουν στο Big Brother; Λίγο περισσότερα από τον βασικό μισθό που έπαιρνα πέρσι. Εξαίρεση οι διάσημοι όπως ο Στιβ Μιλάτος, αλλά μην νομίζετε μεγάλα νούμερα. Πληρώνονται ανά εβδομάδα. Σε άλλα ριάλιτι μπορεί να περάσουν και κάποιοι μήνες να πάρουν τα χρήματα τους.

Γενικά επειδή δεν κάνουν τίποτα το παραγωγικό όπως το MassterChef, ή δεν έχουν πρόβλημα διαβίωσης όπως στο survivor δεν παίρνουν σημαντικές αμοιβές.

Σαν λίγα μας φαίνονται, και υπήρξαν λίγες γκρίνιες από ορισμένους παίχτες, αλλά κουμάντο στην τσέπη τους δεν θα κάνουμε εμείς.

Τα βγάζουν τα λεφτά τους; Εσείς τι λέτε;

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.