ΠΣΑΕΜΘ: ”Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές όλων των Ελλήνων”

10

Του Ηλία Προύφα Ένα κεράκι στην Παναγία Ελευθερώτρια Διδυμοτείχου, για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών μας, είχε ανάψει ο δρασ…

Του Ηλία Προύφα


Ένα κεράκι στην Παναγία Ελευθερώτρια Διδυμοτείχου, για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών μας, είχε ανάψει ο δραστήριος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΠΣΑΕΜΘ) Δημήτρης Παναγιώτου, μετά την σύλληψη τους.

Οι προσευχές του, όπως και όλων των Ελλήνων εισακούστηκαν και σήμερα έγινε το θαύμα του Δεκαπενταύγουστου.

Πριν λίγο ο ΠΣΑΕΜΘ, ο οποίος συμμετείχε δυναμικά και στο συλλαλητήριο της Ορεστιάδας, για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Σύλλογου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας εκφράζει την ικανοποίησή και τη χαρά του  για την είδηση ότι αποφυλακίζονται από τις Τουρκικές φυλακές οι  2 συνάδελφοι που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης για 5,5 μήνες! Η Παναγία εισάκουσε τις προσευχές όλων των Ελλήνων!! Ευχόμαστε γρήγορα οι συνάδελφοι Άγγελος και Δημήτρης να επιστρέψουν στην πατρίδα και στις οικογένειες τους και η περιπέτεια αυτή να είναι η τελευταία στη ζωή τους.

Για το Δ.Σ

Παναγιώτου Δημήτριος  Καραγιάννης Χαράλαμπος

 Πρόεδρος    Γραμματέας


loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.