Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πρώην υπαρχηγός Πυροσβεστικής: Ο εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε εκ των υστέρων

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου ε.α. Ανδριανού Γκουρμπάτση.

Ο πρώην υπαρχηγός Πυροσβεστικής σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα σχετικά με τον φερόμενο ως εντοπισμένο εμπρηστικό μηχανισμό, εκφράζει αμφιβολίες. Όπως αναφέρει και με βάση την εμπειρία του ο μηχανισμός τοποθετήθηκε εκ των υστέρων, καθώς δεν φέρει ίχνη έντονης θερμικής βλάβης.

Με αφορμή την «ανακάλυψη» ενός «εμπρηστικού μηχανισμού» στη Βαρυμπόμπη ο π. Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο διωκτικός μηχανισμός εντόπισε τον εμπρηστικό μηχανισμό της επισυναπτόμενης φωτογραφίας. Από την εμπειρία μου αντιλαμβάνομαι ότι τοποθετήθηκε εκ των υστέρων. Και τούτο γιατί δεν φέρει ίχνη έντονης θερμικής βλάβης, όπως θα έπρεπε στο σημείο που βρέθηκε».

Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπαρχηγού εδώ:

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο διωκτικός μηχανισμός εντόπισε τον εμπρηστικό μηχανισμό της επισυναπτόμενης φωτογραφίας. Από την εμπειρία μου αντιλαμβάνομαι ότι τοποθετήθηκε εκ των υστέρων. Και τούτο γιατί δεν φέρει ίχνη έντονης θερμικής βλάβης, όπως θα έπρεπε στο σημείο που βρέθηκε https://t.co/fvTEhmdQVq

Για ποιον λόγο άραγε τοποθετήθηκε εκ των υστέρων ο εμπρηστικός μηχανισμός; Σε τι θα εξυπηρετούσε; Οι προφανείς λόγοι προπαγάνδας πού οδηγούν; Ρητορικά ερωτήματα που θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.