Πρόεδρος ο Χουάν Λουίς Λαρέα στην ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου-Καθαιρέθηκε ο Βιγιάρ

0 37

Άλλαξε σελίδα η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού της χώρας αποφάσισε να απομακρύνει τον Άνχελ Μαρία Βιγιάρ από τα καθήκοντα του προέδρου, μετά τη σύλληψη του σχετικά με την υπόθεση κατά της διαφθοράς, ορίζοντας για την ώρα αντικαταστάτη του, τον Χουάν Λαρέα.

Ο νέος πρόεδρος αναμένεται να κλείσει μέσα στις ερχόμενες μέρες ορισμένα ραντεβού που θεωρεί ότι επείγουν για το καλό του συμβουλίου, ενώ επίσης θα δρομολογήσει το πλάνο του για την Ομοσπονδία.

Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο διορισμός επιπλέον διευθυντών και άλλων αρμόδιων, καθώς το υπάρχον συμβούλιο απαρτίζεται από 16 μόλις μέλη, όλα συνδεδεμένα με τον Βιγιάρ. Επιπλέον, ακολουθεί η διευθέτηση των δικαιωμάτων ψήφου στη συνέλευση.

Να σημειωθεί ότι ο Άνχελ Βιγιάρ συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές την Τρίτη (18/7) και κατηγορείται για: απιστία προς τη διοίκηση, υπεξαίρεση, δωροδοκία, πλαστογραφία και πιθανή αποκάλυψη περιουσιακών στοιχείων. Πέρα από αυτά, υποστηρίζεται ότι έδωσε τη δυνατότητα στον επίσης συλληφθέντα γιο του Γκόρκα, να χρησιμοποιήσει τους πόρους της Ομοσπονδίας προς όφελος του.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Πηγή: sport-fm.gr

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.