Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πριν ξεκινήσει έδιωξαν τον πρώτο παίχτη;

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος.

Η μεγάλη πρεμιέρα ορίστηκε για την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ήταν τελικά διπλάσιες σε αριθμό από πέρσι.

Οι ανδρικές συμμέτοχές έχουν κλείσει, αλλά υπάρχουν εκκρεμότητες στις γυναίκες, που αναμένεται να καλυφθούν πολύ σύντομα.

Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ΣΚΑΙ, μας έδωσαν και επίσημα τον δεύτερο κύκλο!

Αποχώρησε ο πρώτος παίχτης;

Θυμάστε που σας είχαμε ενημερώσει ότι όλοι οι παίχτες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό θα εφαρμοστεί σε όλα τα ριάλιτι.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έγινε με ένα παίχτη.

Όλοι οι παίχτες ή σχεδόν όλοι έκαναν το εμβόλιο τελικά, εκτός από έναν που προσπαθούσε με διάφορες δικαιολογίες να μην το κάνει. 2-3 παίχτες που είχαν κάποιες αντιρρήσεις τελικά το έκαναν και όλα καλά, αλλά ο γυμναστής από Σαλόνικα μεριά έφαγε πόρτα και βγήκε εκτός.

Το καθυστερούσε με διάφορες δικαιολογίες και η παραγωγή επειδή κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά πήρε μέτρα.

Τον έβγαλαν εκτός ριάλιτι και μέχρι τις 13 θα πρέπει να έχει κάνει το εμβόλιο (μονοδοσικό της Johnson & Johnson) γιατί υπάρχουν και οι 14 ημέρες που θα μπουν καραντίνα όλοι οι παίχτες.

Θα την σώσει την παρτίδα, ή θα παραμένει χωρίς εμβόλιο;

Τι θα δούμε στο ανανεωμένο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Οι παρουσιαστές

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο στούντιο τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία! Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών».

Ποιους παίχτες θα δούμε στο σπίτι;

Trailer

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.