Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Πριν δούμε τα φετινά “υπερόπλα” ας θυμηθούμε τα περσινά!

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος.

Η μεγάλη πρεμιέρα ορίστηκε για την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Την προηγούμενη χρονιά είχαμε Χάρη Βαρθακούρη και στα σχόλια τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Την φετινή χρονιά, ήδη είναι γνωστά.  Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκαβα και στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το χλιδάτο σπίτι του πρώτου κύκλου το ξεχνάμε, και πάμε σε πιο λογικές καταστάσεις. Χαμήλωσε το μπάτζετ της παραγωγής βλέπετε.

Αλλά το περσινό ριάλιτι μας αποζημίωσε με τα υπερόπλα που είχε. Μιλάμε για τις εντυπωσιακές παρουσίες που είδαμε. Για την φετινή χρονιά σύμφωνα με αυτά που μαθαίνουμε και σας έχουμε πει, θα ανέβουμε επίπεδο. Ή τουλάχιστον αυτό περιμένουμε.

Όλοι παίχτες θα μπουν καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο για 14 ημέρες και από εκεί θα μπουν κατευθείαν στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Φυσικά εμβολιασμένοι όλοι. Το πρώτο ριάλιτι που εφαρμόζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιχτών, και να θυμάστε ότι θα ακολουθήσουν όλα στην πορεία.

Ας θυμηθούμε τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες από τον προηγούμενο κύκλο, και μόλις δούμε στις 27 Αυγούστου την νέα κατάσταση, θα κάνουμε τα συγκριτικά τεστ.

Ξεκινάμε με την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη.

Ραμόνα Μοροσάνου

Χριστίνα Ορφανίδου

Ράνια Καραγιάννη

Υπερόπλα είπαμε. Αυτές και τέλος.

Για να δούμε τι θα πούμε για την φετινή γυναικεία παρουσία του ριάλιτι.

Οι πρώτες πληροφορίες είναι άκρως θετικές.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...