Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πολεμικό Ναυτικό : Ήταν και οι Τούρκοι στην άσκηση

0 10

Ανακοίνωση για την συμμετοχή του Π.Ν. στην Πολυεθνική Άσκηση »SPANISH MINEX 2019» έβγαλε το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ χωρίς να τονίζεται η συμμετοχή της Τουρκίας. Συμμετοχή την οποία όμως διαφημίζουν με ανακοινώσεις και φωτογραφίες οι Τούρκοι….

Aπό τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε με το ναρκοθηρευτικό ΕΥΡΩΠΗ στην πολυεθνική άσκηση Ναρκοπολέμου “SPANISH MINEX 2019”, η οποία διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ιβηρικής θάλασσας και Βαλεαρίδων Νήσων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΝ: πρόκειται για άσκηση τύπου “INVITEX”, η οποία διοργανώθηκε από το Ναυτικό της Ισπανίας με σκοπό την εξάσκηση στις επιχειρήσεις ναρκοπολέμου και την προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων σε Συμμαχικό επίπεδο. Στην εν λόγω άσκηση, εκτός από την Ελλάδα και την Ισπανία συμμετείχαν προσωπικό και μονάδες από το Βέλγιο, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ιταλία και την Πορτογαλία καθώς και μονάδες της Συμμαχικής Αντιναρκικής Δύναμης Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group Two (SNMCMG2).

Oι Τούρκοι όμως όπως βλέπουμε διαφημίζουν ιδιαίτερα αυτή την συμμετοχή τους με το TCG AYVALIK…

Τυχαίο;

 

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More