Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ποιος Σαντιγκάι; Πρώτο ραντεβου χτες στο πάρκο με νέα παρέα

Η Λάουρα Ννάργες πριν από λίγο καιρό μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας της τον μικρό Jack.

Ένα μικρό σκυλάκι το οποίο ονόμασε έτσι ο ανιψιός της εμπνευσμένος από τον Captain Jack Sparrow. Τον σκύλο τον βρήκε η Λάουρα Νάργες για την αδερφή της τον οποίον θα πάρει στο σπίτι της στη Γερμανία μόλις μεγαλώσει λίγο και ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα εμβόλια.

Για όσους έχουμε ζώα ξέρουμε ότι αυτό είναι κομματάκι δύσκολο και η ίδια η Λάουρα δεν ξέρει αν θα καταφέρει να το αποχωριστεί. Να υπενθυμίσουμε ότι η Λάουρα είναι γατομαμα και έχει σπίτι της γάτα.

Το κουτάβι θέλει να πάει να την πειράξει αλλά η γάτα ως κυρίαρχη του σπιτιού του αγριεύει με αποτέλεσμα να μην τα είχε αφήσει ποτέ μόνα τους χωρίς επίβλεψη.

Χθες ήρθε η ώρα για την πρώτη τους βόλτα στο πάρκο και με χαρά η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου σχολίασε χαρακτηριστικά:

Η πρώτη μας βολτούλα με τον Cookie αγκαλίτσα – ναι, αλλάξαμε όνομα τελικά! Πόσο ευγενική και καλή ψυχή είναι δεν περιγράφεται! Κάνουμε μόνο αγαπούλες και νάζια.
Και με την Σίσι μου καλά τα καταφέρνει… Βασικά ο μικρός θέλει να παίζει συνέχεια μαζί της και εκείνη ως αφεντικίνα του σπιτιού και γενικά του σύμπαντος απλά τον σνομπάρει

Αλλά είμαι σίγουρη πως μία μέρα θα αγαπηθούν πολύ

loading...