Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ποιος ήταν ο νικητής του Mystery Box;

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε και την Δευτέρα 09/05 στο MasterChef 6 του STAR, με τους 9 επίδοξους Master Chefs, να μπαίνουν στην κουζίνα για μια διπλή και απαιτητική δοκιμασία.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε αρχικά τον Μάριο να αποχωρεί.

Με τους αγαπημένους κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σε μόνιμα κέφια, να μοιράζουν την τράπουλα. Αλλά σήμερα είχαν στα χέρια τους ένα τζόκερ. Ποιος θα τον έπαιρνε.

Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Mystery Box

Από τα τελευταία Mystery Box και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πόσα Mystery Box χωρούσαν μέσα σε ένα Mystery Box; Ιδού η απορία! Αυτή τη φορά η τύχη διάλεξε τους τολμηρούς. Αλλά με το ανάλογο κόστος.

Ακόμα δύο με το ανάλογο αντίτιμο.

Η δοκιμασία ξεκίνησε.

Αυτή τη φορά κάποιοι αποφάσισαν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή “δρόμο για τη νίκη. 

Κουτιά-μπάμπουσκες/ματριόσκες περίμεναν τους παίκτες στο αποψινό Mystery Box! Συνολικά υπήρχαν τρία: Στο πρώτο υπήρχαν 4 υλικά, τα βασικά υλικά του πάγκου και 45 λεπτά χρόνος μαγειρικής. Στο δεύτερο υπήρχαν επιπλέον 4 υλικά όμως ο χρόνος μαγειρικής μειώθηκε στα 35 λεπτά και όσοι προχώρησαν και στο τρίτο μαγείρεψαν με συνολικά 12 υλικά και 30 λεπτά χρόνο.

Ο Μπόμπενας διάλεξε το πρώτο κουτί με 45 λεπτά μαγειρικής. Ο Παναγιώτης με τον Νίκο (Ιταλό) πήραν και το 2ο κουτί για 35 λεπτά χρόνου, και όλοι οι υπόλοιποι που πήραν το 3ο κουτί με 30 λεπτά.

Ένας όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

Ποια πιάτα δοκίμασαν οι κριτές;

Ο Γιάννος, ο Παναγιώτης, η Ελπίδα παρουσίασαν τα πιάτα τους στους τρεις κριτές.

Μεγάλη νικητήρια η Ελπίδα, που πήρε και τα σημαντικά πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.