Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2020;

Με τις καλύτερες δυνατές αστρολογικές τάσεις και όψεις, έρχεται το Φθινόπωρο… κάτι που σίγουρα χρειαζόντουσαν τα περισσότερα ζώδια, και μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο Καλοκαίρι. Οι συνθήκες για συναισθηματικές δεσμεύσεις πια… σε ένα άλλο επίπεδο αλλά και οι σκέψεις για επαγγελματικές αλλαγές, έχουν κάνει την εμφάνιση τους και κάποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2020;

Κριός

Τα προσωπικά σας, έχουν δυσκολίες και κυρίως από την άλλη πλευρά του δεσμού. Με τον κυβερνήτη σας, μέσα στον οίκο σας …όλες οι προσεχείς προσπάθειες τους, θα βρουν τον στόχο τους. Φέρτε στην επιφάνεια, και το διπλωματικό σας επικοινωνιακό ταλέντο.

Ταύρος

Με τον Ήλιο, για πολύ ακόμη μέσα στην συγγενική γήινη Παρθένο, μπορείτε να πραγματώσετε τα πιο δύσκολα και περίπλοκα σας όνειρα. Κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, θα καταφέρετε παλιές αμαρτίες να τις ξορκίσετε, και να ανοίξετε δρόμο για νέα άτομα.

Δίδυμοι

Δεν είστε τα ζώδια, που μπορείτε να περιμένετε για πολύ απαντήσεις και λύσεις. Είναι μια εποχή, που σας δίνει την ελευθερία να πάτε την ζωή σας στα μονοπάτια που έχετε φανταστεί.  Ένα ποσοστό από εσάς, ίσως και να δώσει μια τελευταία ευκαιρία, για μια ιδιαίτερη επανασύνδεση.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να ακούτε κανέναν. Η σχέση σας έχει πολλούς κυματισμούς, που κατά κύριο λόγο έχουν προέλθει από τον σύντροφο σας. Δώστε παραπάνω χώρο και χρόνο και στους δύο σας, και από το δεύτερο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, όλα θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία.

Λέων

Η εποχή σας αφήνει ελεύθερους να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, αλλά και τους ανθρώπους που αξίζουν να είναι κοντά σας. Εσείς που ακόμη δηλώνετε εργένηδες, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς η Πανσέληνος θα σας φανερώσει συναισθήματα τρίτων, από εκεί που δεν τα περιμένετε.

Παρθένος

Οι ερωτοφιλίες και τα έμμεσα πλησιάσματα, σας αφήνουν αδιάφορους. Υπάρχουν στο παρόν σας, πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσετε άμεσα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα μπορέσετε να δείτε με μια πιο ώριμη ματιά, που θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.

Ζυγός

Η ερωτική μοναξιά θα τελειώσει οριστικά, πριν ο Ήλιος έρθει στο ζώδιο σας. Αυτό είναι και κάτι… που θα σας βοηθήσει και να κλείσετε όλες τις χαραμάδες – εμμονές με το παρελθόν. Στα συν του μήνα είναι και κάποιες καλές ειδήσεις. από τον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο.

Σκορπιός

Πολλές οι ερωτικές συμπτώσεις που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα. Το σύμπαν λοιπόν σας προκαλεί, και σας δίνει ευκαιρίες για να είστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Όλα τα άλλα απλά προσπεράστε τα. Εστιάστε και στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Μπορεί επί του παρόντος να υπάρχουν κάποια ζητήματα με τον αγαπημένο σας, αλλά είναι μόνο  θέμα λίγων ημερών, για να λήξουν. Σε δεύτερο τόνο απομακρυνθείτε και οι δύο, από το ενοχικό /άγονο παρελθόν που δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει.

Αιγόκερως

Πολλές οι αγωνίες που υπάρχουν μέσα στις σκέψεις και την καρδιά σας. Το πρόσωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί, δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί. Μην κάνετε κάτι περισσότερο που θα χαλάσει την εικόνα σας. Απλά κάντε λίγη σιωπηλή υπομονή.

Υδροχόος

Πιέζετε καταστάσεις και το ξέρετε. Αυτό έχει φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από το πρόσωπο που αγαπάτε. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα τρέξουν εξελίξεις, που θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ιχθύς

Προξενιά, νέες γνωριμίες και ατελείωτα φλερτ … φέρνει ο καινούργιος μήνας. Εσείς που είστε εκτός σχέσης, θα χρειαστεί να είστε διπλά προσεχτικοί, καθώς οι επιλογές θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Το παρελθόν αποκλείστε το, σε κάθε περίπτωση!

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Πηγή: oroskopos.tv
Photo: Freepik
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.