Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Το γεγονός – σταθμός που του σημάδεψε τη ζωή

29

Σε μια απολαυστική συνέντευξη, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχή του από την τηλεόραση, τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του και εξήγησε τους λόγους που δεν έκανε οικογένεια και παραμένει αιώνιος εργένης.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στις σπουδές στην Αμερική, αλλά και την επιστροφή του ως ένα γεγονός – σταθμό στη ζωή του.

«Στο σχολείο δεν πάταγα πολύ. Δεν μου άρεσε. Ήθελα να φύγω και η Αμερική ήταν μια αφορμή, μια καλή δικαιολογία. Πήγα να σπουδάσω. Στην αρχή ήμουν στο Μέιν και μετά πήγα στη Φλόριντα. Ήμουν 2 χρόνια στην Αμερική. Με το ζόρι… Αλήτεψα πολύ εκεί. Δεν είχα μυαλό για… Μου άρεσε εκεί. Μου πήγαινε γενικώς η ενέργεια, το κλίμα, αλλά δεν γινόταν να κάτσω.

Στην Αμερική είχα σκοπό να συνδυάσω την υποκριτική. Όταν ήμουν στο Μέιν δεν ήμουν πολύ καλό παιδί. Όταν τελείωσε λοιπόν ο πρώτος χρόνος, δεν ήταν κοσμιοτάτη, ήταν κοσμία. Εκεί λοιπόν κάνεις διάφορες αιτήσεις σε πανεπιστήμια να σε δεχτούν. Πρώτη μου προτεραιότητα ήταν το Λος Άντζελες, αλλά λόγω του ότι είχα διαγωγή κοσμία δεν με δέχτηκε κανένα πανεπιστήμιο από εκεί. Με δέχτηκε ένα εκεί στη Φλόριντα και πήγα εκεί. Λέω θα περιμένω κάποια χρόνια να περάσει αυτή η ιστορία να ξεχαστεί και μετά θα την ξανακάνω την προσπάθεια. Μετά τα έκανα πιο σκατά και γύρισα. Ήρθα αναγκαστικά και πάλι για να περάσει λίγο ο καιρός να ξαναφύγω. Αυτό ήταν ένα γεγονός – σταθμός στη ζωή μου», ανέφερε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

zappit.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More