Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παναγιώτης Πέτσας: Το δημόσιο μήνυμα στην Ανχελίτα μετά το ξέσπασμα για το pοζ βίντεο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανχελίτα ξέσπασε την Κυριακή με αφορμή το pοζ βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια και τον Παναγιώτη Πέτσα στο διαδίκτυο πριν από λίγο καιρό.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια ριάλιτι παραδέχθηκε πως δέχεται πλήθος μηνυμάτων και αντιμετωπίζει έναν εφιάλτη.

«Σε πολλά μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος. Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ανχελίτα, που ανέφερε επίσης πως δέχεται συναισθηματική κακοποίηση.

Η χθεσινή ημέρα συνέπεσε μάλιστα με τα γενέθλια της Ανχελίτας, η οποία έγινε 26 χρονών. Μάλιστα ο σύντροφός της, Παναγιώτης Πέτσας λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα της αγαπημένης του, της ευχήθηκε δημόσια «χρόνια πολλά», στηρίζοντάς τη δημόσια, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στη δύναμή μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό μου έχει συμβεί, είμαι δίπλα σου και το ξέρεις. Σε λατρεύω».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.