Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παναγιώτης Πέτσας: Από το GNTM στο σπίτι του Big Brother

Τέσσερις μέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή που θα «ξεκλειδώσει» η πόρτα του σπιτιού που κατοικεί ο «Μεγάλος αδελφός» του ΣΚΑΙ, και θα εισβάλουν σε αυτό οι νέοι «ένοικοι» του. Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό έχει μια μεγάλη διαφορά από τον πρώτο αφού πολλοί από τους συγκατοίκους θα είναι ήδη διάσημοι.

Ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Πέτσας , ο οποίος μετά το σπίτι του GNTM όπου τον γνωρίσαμε πρώτη φορά, θα μετακομίσει σε αυτό του Big Brother.

Το νεαρό μοντέλο, έμπειρο πια στην τηλεοπτική συγκατοίκηση αποφάσισε να πει το μεγάλο ναι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ όπου θα περνάει το 24ωρό μαζί με τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος επίσης αποδέχτηκε την πρόταση της παραγωγής αλλά και αρκετούς ακόμα που θα αποκαλύψουμε σταδιακά.

Οι παίκτες του Big Brother
Οι παίκτες – επώνυμοι και μη – αυτή την εβδομάδα εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα μείνουν μέχρι την Κυριακή καθώς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει για τον Covid, πρέπει να κάνουν καραντίνα μέχρι να μπουν στο σπίτι.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα προσεκτικό καστ το οποίο έχουν κλείσει οι άνθρωποι του ριάλιτι έτσι ώστε να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκαβα, λοιπόν, θα τους υποδεχτούν όλους μαζί την Κυριακή 29 Αυγούστου, στις 21.00 το βράδυ για να μας τους συστήσουν αλλά και να τους ευχηθούν καλή διαμονή.

Ο Παναγιώτης Πέτσας, λοιπόν, θα χαιρετάει αυτή τη φορά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το σπίτι του Big Brother!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.