Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παναγιώτης Βασιλάκος: H αυτοκριτική για το Bachelor, η προσωπική του ζωή και η παραδοχή για το Battle of the couples

Αποκλειστικό: Η κατάθεση ψυχής μπροστά στην κάμερα και οι βουτιές στην πισίνα με τα ανίψια του!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται στην Αμοργό έχοντας στόχο να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν για εκείνον. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το okmag.gr και ο Νίκος Γεωργιάδης τον συνάντησαν στο γυμναστήριο της αδερφής του, Χριστίνας, στο Χαΐδάρι.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor μας έδειξε ένα μέρος από την προπόνηση που ακολουθεί ενώ μίλησε για την εμπειρία του Bachelor, την παρουσίαση του Battle of Couples, τον χωρισμό του από την Νικολέτα Τσομπανίδου και τη σχέση που έχουν σήμερα ενώ αποκαλύπτει αν είναι μόνος του αυτή την εποχή.

«Άμα θέλουμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, θα καταλάβουμε ότι ήμασταν και λίγο υπερβολικοί στο πώς κρίναμε το Bachelor -όχι τον Bachelor- σαν concept. Δεν θεωρώ ότι κάπου αδίκησα τις κοπέλες ή δεν ήμουν ευγενικός. Θεωρώ ότι, με βάση κι αυτό που είδα στο εξωτερικό, έφερε εις πέρας ένα concept πάρα πολύ δύσκολο», αναφέρει για την αρνητική κριτική που δέχτηκε για το ριάλιτι του Alpha.

«Είπα θα προσπαθήσω να δω την ψυχή της κάθε κοπέλας. Γιατί το έχω αυτό το κομμάτι γενικά, μου αρέσει να προσπαθώ να αντιληφθώ τι κρύβει ο άνθρωπος μέσα του είτε είναι φίλος μου είτε συνεργάτης μου», λέει για τον τρόπο που πορεύτηκε για εκείνον το Bachelor.

Έχοντας περάσει πλέον ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από το τέλος του κάποια πράγματα θα τα άλλαζε. «Ίσως βιάστηκα να φιλήσω κάποιες κοπέλες», μας λέει.

Τι ήταν όμως αυτό που τον κέρδισε στη Νικολέτα; Ποια είναι η σχέση τους σήμερα; Τι τον στεναχώρησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν για εκείνον όσο ήταν στο Bachelor; Τέλος, κάνει τον απολογισμό του για το Battle of the couples.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.