Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο χωρισμός από τη νέα σχέση, το μονόπετρο που κράτησε η Νικολέττα και η συνάντηση με τον Αλέξη Παππά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο προηγούμενος Bachelor ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι χώρισε με την σχέση του, αλλά αναφέρθηκε και στη Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Η Νικολέττα προχώρησε πολύ γρήγορα στην προσωπική της ζωή, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κρατήσουμε επαφές. Τα συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να της μιλήσω. Εγώ ήμουν με μια κοπέλα, αλλά δεν προχώρησε είναι η αλήθεια», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και στη συνέχεια σχολίασε την επιλογή της Νικολέττας να κρατήσει το μονόπετρο που της πρόσφερε:

«Καλά κάνει η Νικολέττα και κράτησε το μονόπετρο, μικρό κορίτσι είναι. Η αλήθειά είναι ότι η παραγωγή το αγόρασε, αλλά εγώ της το έδωσε. Είναι ένα δώρο που της αρέσει. Το δαχτυλίδι του “Bachelor” έχει να κάνει με όλες τις μνήμες και τις εμπειρίες»

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Αλέξη Παππά πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το “The Bachelor”:

«Με είχε πάρει ο Αλέξης τηλέφωνο πριν πάει στο The bachelor. Είχαμε βρεθεί και με ρώτησε για την εμπειρία μου. Μετά το πρώτο γύρισμα πάλι με πήρε τηλέφωνο. Γνωριζόμαστε 10-11 χρονιά. Τον είχα παροτρύνει να μπει. Του είπα να μην έχει αρνητικές και άσχημες σκέψεις, να μπει και να το ζήσει. Βλέπω τον Αλέξη λίγο μαγκωμένο, δεν βλέπω τον πραγματικό του χαρακτήρα»

Δείτε στο βίντεο ΕΔΩ όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.