Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πήρε φόρα και ονειρεύεται άνοδο στην Premier League o Ατζούν!

Ο Τούρκος παραγωγός της τηλεόρασης, Ατζούν Ιλιτζαλι, ο οποίος είναι υπεύθυνος μεταξύ άλλων για το Survivor. Είναι εδώ και λίγο καιρό ιδιοκτήτης της Αγγλικής Χαλ .

Ο αγαπητός Ατζούν μάλιστα δεν θα μείνει μόνο εκεί, καθώς φημολογείται πως θέλει να ανεβάσει την ομάδα και να χτυπήσει ακόμη και πρωτάθλημα.

Σε πρόφατη συνέντευξη στη «Daily Mail» μιλησε για το όνειρο που είχε για χρόνια. Τόνισε πως θέλει η Χαλ να ακολουθήσει τα χνάρια της Λέστερ, και γιατί όχι, να κατακτήσει και την Premier League.

«Ήμουν πάντα ερωτευμένος με το αγγλικό ποδόσφαιρο, οπότε όταν είχα την οικονομική δύναμη αποφάσισα να αγοράσω έναν σύλλογο στην Αγγλία. Ήθελα να νιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο στο αίμα μου. Το να αγοράσω μια ομάδα ήταν το όνειρό μου.

«Το Χαλ έχει τη γέφυρα Humber όπως η Κωνσταντινούπολη τη γέφυρα του Βοσπόρου. Αυτό είναι ένα άλλο σημάδι του πεπρωμένου. Ακόμα και τα χρώματα της φανέλας με τράβηξαν τόσο πολύ. Τότε ήμουν με τον αδελφό μου και είπα: Αυτή είναι η πόλη μου και αυτή είναι η ομάδα μου».

«Στόχος είναι η άνοδος στην Premier League. Εάν ανέβουμε δεν θα είμαστε από τα φαβορί για υποβιβασμό. Στόχος είναι να πιέσουμε τις έξι πρώτες ομάδες. Εκτιμώ πολύ την πορεία της Λέστερ τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσα να πω ότι θα θέλαμε να είμαστε η νέα Λέστερ».


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.