Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πέτρος Φιλιππίδης γιος: Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram

7

Πέτρος Φιλιππίδης γιος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δημοσίευσε δύο πολύ γλυκιές φωτογραφίες στο Instagram, όπου αγκαλιάζει τον γιο του, Δημήτρη, στη μια όταν ήταν βρέφος και στην άλλη όταν πια έχει μεγαλώσει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον γιο του, Δημήτρη, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ελπίδα Νίνου, είναι πολύ δεμένοι. Ο Έλληνας ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του ένα πολύ τρυφερό κολλάζ, το οποίο αν είχε τίτλο, αυτός θα ήταν «Αγκαλιά», όπως ακριβώς γράφει και ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δεξιά, βλέπουμε μια φωτογραφία από το παρελθόν, τον Πέτρο Φιλιππίδη να κρατά αγκαλιά τον γιο του όταν ήταν μωρό. Αριστερά, ο ηθοποιός αγκαλιάζει τον γιο του, όταν πια έχει μεγαλώσει. Η ανάρτηση ενθουσίασε τους followers με το κολάζ να έχει ξεπεράσει τα 6 χιλιάδες like μέσα σε μια ώρα!

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ακολουθεί τα ίδια βήματα με τον πατέρα του και ασχολείται με την υποκριτική. Ο διάσημος του μιλώντας στο Hello αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημήτρη, αλλά και στο γεγονός ότι θα συγκρίνουν πατέρα και γιο, όπως συμβαίνει συμβαίνει: «Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός;» είπε χαρακτηριστικά.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More