Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πέντε παίχτες έπεσαν από την Ακρόπολη και βρήκαν “πορτοφόλι”!

Οι μονομαχίες στο Bootcamp ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 08/02 και το ενδιαφέρον χτύπησε κόκκινο στο MasterChef 6 του STAR. Μάθαμε τους 24 παίχτες που βρίσκονται ήδη στο σαπίτι, και από Δευτέρα θα ξεκινήσουν τον μεγάλο μαγειρικό τους μαραθώνιο.

Η φάση των Bootcamp έβγαλε τους 21 παίχτες του φετινού διαγωνισμού. Μαζί με τους 3 κάτοχους PIN που είχαν περάσει απευθείας στο σπίτι.

Από Δευτέρα πάμε σε καθημερινή τηλεοπτική προβολή του αγαπημένου μας διαγωνισμού.

Το έργο των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν αρκετά δύσκολο, αφού πολλά  μαγειρικά ντέρμπι κρίθηκαν στην λεπτομέρεια.

Έπεσαν από την Ακρόπολη και βρήκαν πορτοφόλι.

Πέντε ηττημένοι στις μονομαχίες του bootcamp μάγειρες κλήθηκαν από τους κριτές να επιστρέψουν στο πλατό, καθώς ήθελαν να τους μιλήσουν.

Εκεί τους περίμενε μία τεράστια έκπληξη και μία μεγάλη ευκαιρία. Πέντε λευκές ποδιές βρίσκονταν στον πάγκο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τούς ανακοίνωσε πως οι 5 τους συμπληρώνουν τη χρυσή 24άδα του MasterChef 2022.

«Το ότι ο αντίπαλός σας είχε μία καλύτερη μαγειρική μέρα, δε σημαίνει πως εσείς δε μας κάνατε να πιστέψουμε ότι το έχετε και το θέλετε πολύ. Οι ποδιές σάς ανήκουν. Φορέστε τες, συμπληρώνετε τους 24 του διαγωνισμού!» είπε ο κριτής, με τους μάγειρες να μην πιστεύουν στα αυτιά τους. H είσοδός τους στο MasterChef 2022 είναι γεγονός!

Αναστασία, Τατιάνα, Νίκος, Γιώργος, Δημήτρης

Έδωσαν μια ποδιά σε παίχτες που ξεχώρισαν και κόπηκαν στις λεπτομέρειες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 6 Spoiler. ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.